AKCIÓ 1+1 Színkorrektor a fogak AKCIÓ 1+1 PAP fogfehérítő AKCIÓ 1+1 Színkorrektor a fogak AKCIÓ 1+1 PAP fogfehérítő

Miért a mi új fogkrémeink jelentik az igazi felfrissülést?

Amikor beköszönt a nyár, hajlamosak vagyunk olyan módokat keresni, hogy frissek maradjunk, és a forró napokon édes ízt érezzünk. Hogyan tükröződik ez a szájhigiéniádban? A hello coco-nál úgy döntöttünk, hogy erre a kérdésre új fogkrém ízek – vanília, eper és szőlő – bevezetésével válaszolunk. De miért pont ezek az ízek, és miben különböznek a piacon lévő többi íztől?

 

 

Amikor arról döntöttünk, hogy milyen új fogkrém ízeket vezessünk be, arra összpontosítottunk, hogy mi lenne az, ami a leginkább tetszene vásárlóinknak. Követtük a trendeket és meghallgattuk a kívánságaikat. Így döntöttünk a vanília, az eper és a szőlő ízek mellett.

 

Miért pont ezek?

A szőlő fogkrém a szőlő frissítő ízét hordozza magában, amely minden mosás után tisztaságot és frissességet hoz a szájba. Szőlős rágógumira emlékeztető élményed lesz, amely teljesen új szintre emeli a fogápolást. Xilitet és fluoridot tartalmaz, így hosszan tartó szájegészségügyi előnyökkel jár.

Az epres fogkrém frissítően indítja a napot az édes eper ízével. Minden egyes fogmosáskor egy epres turmix ízrobbanást fogsz átélni. Emellett ez a fogkrém is xilitet és fluoridot tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a fogak és az íny egészségének megőrzéséhez.

Végül a vanília ízű fogkrém. Frissítő élményt nyújt, amely alatt egy korty vaníliás ízű turmixot tapasztalhatsz meg. Az előző fogkrémekhez hasonlóan ez is tartalmaz xilitet és fluoridot a száj egészségének megőrzése érdekében.

 

Nyilvánvaló, hogy új fogkrémeink nem csak az ízélményről szólnak, hanem a száj egészségének ápolásáról is. A piacon kapható hagyományos fogkrémekhez képest frissítő alternatívát kínálunk vásárlóinknak. Tehát ha valami újdonságra és fogaid számára egyaránt előnyösre vágysz, akkor számodra az új fogkrémeink jelentik a megfelelő felfrissülést.

Vissza a boltba