AKCIÓ 1+1 Színkorrektor a fogak AKCIÓ 1+1 PAP fogfehérítő AKCIÓ 1+1 Színkorrektor a fogak AKCIÓ 1+1 PAP fogfehérítő

Őrizd meg fogaid ragyogó fehérségét! A legjobb ápolási módszerek

Szereted a kávét, a szedret vagy a vörösbort? Észrevetted, hogy ezek az ételek és italok könnyen nyomot hagynak a fogaidon? Szürke elszíneződések, sötét foltok és a sötétebb zománc az íny körül gyakori probléma, és nem kellemes látvány a tükörben. De ne aggódj, van megoldás! A fogakon megjelenő pigmentfoltok megelőzhetők és eltávolíthatók megfelelő fogápolással.

 

Minden okkal történik

A foltok lényegében a fogzománc elszíneződését jelentik, ami lehet külső vagy belső eredetű. Utóbbiak közé tartoznak például a fluorid, bizonyos gyógyszerek, illetve a szuvasodás okozta elszíneződések. A külső, felületi foltok általában a pigmentekben gazdag ételek és italok hatására alakulnak ki, és könnyebben észlelhetők. A nem megfelelő fogápolás is okozhatja a fogak sárgás, sárgásbarna vagy akár fekete árnyalatát, ami miatt a ragyogó mosoly könnyen eltűnhet arcodról.

 

Lemondás nélkül is lehetséges!

Sok olyan étel és ital van, ami fogpigmentációt okoz. Nemcsak a kávé, a tea, a bor, a szénsavas italok és cukros üdítők, de a paradicsom, a curry, a szójaszósz, a balzsamecet, a különböző édességek, sőt még a szeder és az áfonya is okozhat elszíneződést. Alapvetően minden, ami a nyelvet és a szájat, az a fogakat is elszínezi. De nem kell lemondanod a kedvenc ételeidről és italaidról fogaid érdekében! Ha fogyasztásuk után azonnal kiöblíted a szád tiszta vízzel - már elsősegélyt is nyújtottál!

A fogak pigmentációját többféleképpen is eltávolíthatod vagy megelőzheted. Fogaid természetes árnyalatát elérheted fogfehérítő fogkrémek rendszeres használatával. Például a hello coco PAP fogfehérítő fogkrémével.

 

Hogyan enyhítsd a pigmentfoltokat?

A lila fogkorrektor, a fogfehérítő porok, a -csíkok, a -tollak és a komplett -készletek egyaránt bevethetők. A fehérítés eredményességét speciális szájvízekkel tovább növelheted. Akármelyik termékre essen a választásod, alkalmazás előtt egyeztess fogorvosoddal, illetve kérd a szuvas fogak eltávolítását. A fogorvos a pigmentációk mélyebb okait is meg tudja állapítani, ezért konzultáció előtt ne vágj bele az otthoni fogfehérítésbe.

A ragyogóan fehér fogak megfelelő ápolást és időt igényelnek - de az egészséges és szép mosolyért biztosan megéri! Elvégre ez az első dolog, amit megpillantunk egy másik emberen!

 

Vissza a boltba